Är du streetwise? Hitta kappan med rätt look!

Är du streetwise och gillar kappor? Kanske har du svårt att hitta den där riktigt snygga kappan med hög coolfaktor? Det finns hur mycket kappor som helst i omlopp men många har ett ganska vanligt utseende. Om du gillar ”streetwear” är du knappast nöjd med det.

Streetwear med rätt look

Ett bra tips är att söka i en butik som har ett märkesutbud med lite annorlunda kappor. Långa, lite slängiga kappor är en bra street-style. En butik som har mycket att välja på är Best of Brands, här finns kappor av flera snygga märken. Ursprungligen startade Best of Brands som klädkedjan Gustavsson på 1920-talet. Efter ägarbyten och namnbyten blev man Best of Brands 1997.

Best of Brands levererar!

2010 var året då Best of Brands utförde sin stora förändring. Man separerade yrkeskläder från modekläder och ökade takten in i modevärlden. Den coola och moderätta stilen kom 2019 och söker du på kappa dam hittar du flera snygga och street-rätta kappmodeller. Så småningom adderade man även heminredning.

Best of Brands är en plattform med de bästa modemärkena. Allra snyggast är de zebrarandiga kapporna eller de med olika tyger i ärm och liv som har en nonchalant slängig nedre del. Du får bläddra en hel del bland stilarna, från klassiskt till street, för att hitta din speciella stil – men den finns där.

Annorlunda sortiment

Samtidigt som du tar en titt på kappor, ta en titt på design – passa på att kasta en blick på de coola väggkrokarna från Northern, de som har en stor rund kupa på toppen och väggkroken under, helt klart udda. Eller Guzzini-skålarna, superläckra i starka färger med karaktäristiska små runda cirklar i rader på skålens utsida. Eller varför inte den klossliknande fyrarmade ljusstaken med kraftfulla armar som klossliknande ekrar på en sport bil…..ja nu kan du kanske tänka dig också vilka kappor du kan få tag i, det finns flera pärlor här.