Streetwear och graffiti

Graffiti kan upplevas både som en konstform och som klotter, det beror helt på hur den utförs, om den är laglig och vad motivet föreställer. Dessutom påverkas det av betraktaren. En del tycker att all graffiti ska vara olaglig medan andra tycker att man ska ge gatukonstnärer chansen att uttrycka sig själva. Faktum är dock att graffiti är älskat av många och det är en stil som många tycker är så pass tuff att de även vill bära den på sina kläder. Streetwear kan nämligen ofta inspireras av graffiti och det är inte helt ovanligt att dessa stilar går hand i hand. Kanske upplever du ändock att det inte finns några kläder som till fullo uppfyller vad du önskar av streetwear kläder? Varför inte då skapa ett eget klädmärke och ta hjälp av capcito.com för att hålla koll på din försäljning? Detta är nämligen ett mycket smidigt verktyg som ser till att du får stenkoll på allt som har med försäljning via internet att göra.

Etsy kan du hämta inspiration angående hur man kan kombinera dessa två grenar med varandra. Om du är en gatuartist som gärna tycker om att måla graffiti kan du sälja dina tryck online, det finns många olika sätt att göra detta på. Du kan antingen sälja dina prints som de är, eller sälja dem som överdrag till kuddar, sängkläder, handdukar, pallar eller något annat roligt. På internet finns det inga begränsningar för hur man kan uttrycka graffiti och marknaden för detta är stor.

Streetwear är tänkt att vara mer bekväma kläder som passar till vardags och som man kan se snygg ut i samtidigt som man även är bekväm. Att uttrycka sin unika stil är en mycket stor del av streetwear och det finns egentligen inga regler för vad man kan bära tillsammans och vad som räknas som streetwear. Streetwear har dessutom utvecklats idag till att kunna vara en mer proper stil beroende på hur man kombinerar kläderna tillsammans. Det är detta som gör det så spännande. Dessutom är DIY-kulturen en del av streetwear vilket innebär att du själv kan gå in och skapa och förändra dina kläder. Om du dessutom lyckas skapa ett plagg som du känner dig extra nöjd med, får många komplimanger för och känner att du vill dela med världen har du goda möjligheter att skapa fler plagg med en hint av graffiti och sälja dem online.

När du väljer att skapa kläder för att sälja dem online är det viktigt att du ser till att kläderna håller hög kvalitet för att de ska lyckas. Det leder nämligen till att du får mer återkommande kunder i och med att de märker att kläderna håller över tiden och dessutom ser ut som när de var nya.